شرایط اخذ ویزای مجارستان

شرایط اخذ ویزای مجارستان

مدارک مورد نیاز سفارت مجارستان

*کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند بدون نیاز به تاییدیه دادگستری و امور خارجه

1) اصل گذرنامه با امضاء به همراه گذرنامه‌های قبلی

الف) مدت اعتبار حداقل ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم

ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.  

2) 6 قطعه عکس 4*3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملا از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملا مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

3) اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن

*شناسنامه علاوه بر ترجمه نیاز به تایید دادگستری و امور خارجه دارد.

4) اصل گواهی حساب بانکی با با مهر و امضای بانک فقط به زبان انگلیسی (زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر یک هفته قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد.)

الف) حساب‌های جاری: کارکرد 6 ماه اخیر به زبان انگلیسی

ب) گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده‌های بانکی به همراه گردش ماهه سود به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضاء بانک

*باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500.000.000 ریال باشد.

5) اصل و کپی کارت ملی

6) اصل و ترجمه سند مالکیت

7) اصل و ترجمه مدارک شغلی:

الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی

ج)مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان.

د) بازنشسته‎ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.

ه) مشاغل غیر دولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب/آخرین آگهی  تغییرات.

ی) معلمان، اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار همراه با فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

ز) دانش‌آموزان، دانش‌جویان: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل

*جهت دانش‌آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت‌نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.

8) برای فرزندان زیر 18 سال که بدن همراهی یکی از والدین سفر می‌کنند، رضایت‌نامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد.

9) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم‌های خانه‌دار.

* تکمیل فرم مشخصات فردی

* حضور کلیه مسافرین جهت انگشت‌نگاری در سفارت الزامی می‌باشد.

* اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی بماند.

* چک رمزدار یا ضمانت‎نامه بانکی حداقل به مبلغ 500.000.000 ریال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت‌های بیشتر متعاقبا اعلام می‌گردد.

* لازم به ذکر است کپی مدارک بر روی برگه A4 و در یک نسخه ارائه شود.

لازم به ذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر درخواست گردد که تهیه و ارائه آن جهت اخذ ویزا الزامی می‎باشد.

 

نظر بدهید