شرایط اخذ ویزای کرواسی

شرایط اخذ ویزای کرواسی

مدارک مورد نیاز سفارت کرواسی

*کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند بدون نیاز به تائیدیه دادگستری و امور خارجه

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه‌های قبلی و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم

الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود

ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هرنفر الزامی است.

2) 6 قطعه عکس 4*3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملا از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملا مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

3) اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن. (ترجمه شناسنامه برای سفارت صربستان نیاز نمی‌باشد.)

4) اصل گواهی حساب بانکی با مهر وامضاء بانک فقط یه زبان انگلیسی (ارائه گردش حساب و گواهی تمکن الزامیست و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر یک هفته قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد.)

الف) حساب‌های جاری: کارکرد سه ماه اخیر به زبان انگلیسی

ب) گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده‌های بانکی به همراه گردش ماهه سود به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضاء بانک

*باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 300.000.000 ريال باشد.

5) اصل و ترجمه مدارک شغلی (ترجمه مدارک شغلی برای سفارت صربستان نیاز نمی‌باشد.)

الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی

ب) وکلا: پروانه وکالت

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، 3 فیش آخر حقوق  یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و تائیدیه مرخصی با ذکر این تعهد که فرد متقاضی بعد از مراجعت از کرواسی در سمت خود محفوظ خواهد ماند و سابفه بیمه تامبن اجتماعی با مهر سازمان

*بازنشسته‌ها: ارائه حکم بازنشستگی و ارائه آخرین فیش حقوقی

ه) مشاغل غیر دولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی وتائیدیه مرخصی با ذکر این تعهد که فرد متقاضی بعد از مراجعت از کرواسی در سمت خود محفوظ خواهد ماند. به همراه سه فیش آخر حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب/آخرین آگهی  تغییرات.

ی) معلمان، اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر به همراه سه فیش آخر حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

*اصل و ترجمه سند ملکی در صورت داشتن برای سفارت کرواسی (اختیاری)

ز) دانش‌آموزان، دانش‌جویان: (اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل)

*جهت دانش‌آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت‌نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.

6) برای فرزندان زیر 18 سال که بدن همراهی یکی از والدین سفر می‌کنند، رضایت‌نامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد.

7)اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم‌های خانه‌دار.

*تکمیل فرم مشخصات فردی

*اصل مدارک تا زمان برگشت از سفر نزد، نزد آژانس باقی می‌ماند.

*چک رمزدار یا ضمانت‎نامه بانکی حداقل به مبلغ 500.000.000 ریال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت‌های بیشتر متعاقبا اعلام می‌گردد.

*لازم به ذکر است کپی مدارک بر روی برگه A4 و در یک نسخه ارائه شود.

لازم به ذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر درخواست گردد که تهیه و ارائه آن جهت اخذ ویزا الزامی می‎باشد.

نظر بدهید