شرایط اخذ ویزای کوبا

شرایط اخذ ویزای کوبا

مدارک مورد نیاز سفارت کوبا

) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه‌های قبلی

الف) ارائه گذرنامه جداگانه برای هرنفر الزامی است.

ب) داشتن دو صفحه سفید روبروی هم

ج) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود

2) 3 قطعه عکس 4*3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملا از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملا مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

3) اصل شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن

4) اصل کارت ملی با کپی از پشت و روی آن

4) اصل گواهی تمکن با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی (زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر دو هفته قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد.)

*باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 300.000.000 ريال باشد.

6) اصل و کپی سند مالکیت.

 7) اصل و ترجمه مدارک شغلی:

الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی

ب) وکلا: پروانه وکالت.

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی

د) بازنشسته‎ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.

ه) مشاغل غیر دولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی

و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب/آخرین آگهی  تغییرات.

ی) معلمان، اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی

ز) دانش‌آموزان، دانش‌جویان: (اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل)

*جهت دانش‌آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت‌نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.

8) برای فرزندان زیر 18 سال که بدن همراهی یکی از والدین سفر می‌کنند، رضایت‌نامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد.

9)اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم‌های خانه‌دار.

* تکمیل فرم مشخصات فردی

*اصل مدارک تا زمان برگشت از سفر نزد، نزد آژانس باقی می‌ماند.

*چک رمزدار یا ضمانت‎نامه بانکی حداقل به مبلغ 500.000.000 ریال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت‌های بیشتر متعاقبا اعلام می‌گردد.

*لازم به ذکر است کپی مدارک بر روی برگه A4 و در یک نسخه ارائه شود.

لازم به ذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر درخواست گردد که تهیه و ارائه آن جهت اخذ ویزا الزامی می‎باشد.

*متن تعهدنامه:

اینجانب                    قصد سفر  به کشور کوبا را بر اساس برنامه تور مسافرتی آژانس آهنگ سفر  در                 را دارم و در طول مدت اقامت خود در آن کشور متعهد می‌گردم که هیچگونه اقدام غیر توریستی انجام نداده و پس  از پایان مدت ویزا کشور را ترک و به ایران باز خواهم گشت.

*برای خانواده‌ها سرپرست خانواده بایستی به شکل زیر تعهدنامه را تکمیل نماید:

اینجانب                به اتفاق خانواده خود شامل            نفر و به اسامی                    (همسر)                    و                       و               (فرزندان) قصد سفر به کشور کوبا را بر اساس برنامه تور مسافرتی آژانس مسافرتی آهنگ سفر توس در                   را داریم و در طول مدت اقامت خود در آن کشور متعهد می‌گردیم که هیچگونه اقدام غیر توریستی انجام نداده و پس از پایان ویزا کشور کوبا را ترک کرده و به ایران باز خواهیم گشت.

 

نظر بدهید