شرایط اخذ ویزای مکزیک

شرایط اخذ ویزای مکزیک

کلیه مدارک نیاز به ترجمه انگلیسی دارند، بدون نیاز به تائیدیه دادگستری و امور خارجه.

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه‌­های قبلی.

        مدت اعتبار حداقل 7 ماه از تاریخ ورود.
        ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی می‌باشد.
        داشتن دو صفحه سفید روبه‌روی هم
2) 3 قطعه عکس 4*3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد.)

3) اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن.

4) اصل و ترجمه سند ازدواج به همراه کپی از کلیه صفحات آن.

5) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی (ارائه گردش حساب و گواهی تمکن الزامی است وزمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر یک هفته قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد.)

حسابهای جاری: کارکرد شش ماه اخیر به زبان انگلیسی
گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده­‌های بانکی به همراه گردش شش ماهه سودبه زبان انگلیسی همراه با مهر شعبه و امضای بانک
* باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 400.000.000 ريال باشد.

6) اصل و ترجمه سند مالکیت.

7) اصل و ترجمه مدارک شغلی:

پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان و 3 فیش آخر حقوق، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی
وکلا: پروانه وکالت.
مشاغل دولتی: حکم کارگزینی و 3 فیش آخر حقوق و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و سه فیش آخر حقوق (‌سابقه تامین اجتماعی با مهر سازمان اختیاری است.)
بازنشسته­‌ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه 3 فیش آخر حقوق.
مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار با ذکر مدت اشتغال‌، سمت و میزان حقوق دریافتی از شرکت مربوطه به همراه 3 فیش آخر حقوق (‌ سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان اختیاری است.)
در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات به همراه اساسنامه شرکت
معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه 3 فیش آخر حقوق (سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان اختیاری است.)
دانش آموزان و دانشجویان: اصل و ترجمه نامة اشتغال به تحصیل
* جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت­‌نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.

8) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می‌کنند رضایت‌­نامه محضری الزامی است.(رضایتنامه محضری نیاز ترجمه نیاز دارد.)

9) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم­‌های خانه‌­دار

حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی است.
تکمیل فرم مشخصات فردی
اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می‌ماند.
چک رمزدار یا ضمانت‌­نامه بانکی حداقل به مبلغ 500،000،000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت­‌های بیشتر متعاقبا­ً اعلام می­‌گردد.
کلیه مدارک نیاز به 2 سری کپی در برگه A4 دارند.
لازم به ذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر درخواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی است.

نظر بدهید